POZIV NA PSIHOLOŠKO TESTIRANJE I RAZGOVOR I PROVJERU ZNANJA,SPOSOBNOSTI I VJEŠTINA ZA PRIJAM U RADNI ODNOS NA NEODREĐENO ZA RADNO MJESTO SPREMAČICA

NEUROPSIHIJATRIJSKA BOLNICA
DR. IVAN BARBOT POPOVAČA
Popovača, 20. ožujka 2024.


                                                                                    POZIV

Psihološko testiranje za prijam u radni odnos na neodređeno vrijeme za radno mjesto spremačica u NEUROPSIHIJATRIJSKOJ BOLNICI DR. IVAN BARBOT POPOVAČA, izvršit će se dana 25. ožujka 2024. godine ( ponedjeljak ) u 8,00 sati u restoranu Bolnice za kandidate koji su ispunili formalne uvjete natječaja za prijem u radni odnos i koji su dostavili potpunu i pravovremenu prijavu, kako slijedi:

1. M.J.
2. K.J.
3. A.G.
4. K.M.
5. Ž.R.
6. D.K.
7. N.K.
8. N.T.
9. T.K.
10.T.T.
11. M.H.
12. D.Š.
13. T.M.

Razgovor i provjera znanja, sposobnosti i vještina s kandidatima koji ispunjavaju formalne uvjete natječaja za prijem u radni odnos na neodređeno vrijeme za radno mjesto spremačica i koji su dostavili potpune i pravovremene prijave, te izvršili psihološko testiranje izvršit će se istog dana u 9,30 sati u restoranu Bolnice (soba za dežurce) nakon obavljenog psihološkog testiranja. Na razgovor i provjeru znanja, sposobnosti i vještina pozivaju se kandidati koji su obavili psihološko testiranje i to kako slijedi:

1. V.K.
2. M.T.
3. M.J.
4. Š.G.
5. I.B.
6. K.J.
7. A.G.
8. K.M.
9. Ž.R.
10. D.K.
11. M.D.M.
12. N.K.
13. N.T.
14. T.K.
15. T.T.
16. M.H.
17. M.Š.
18. D.Š.
19. Z.Š.
20. T.M.

Kandidati moraju ponijeti sa sobom osobnu iskaznicu radi identifikacije.
Radni materijal osnovom kojeg će biti proveden razgovor i provjera znanja sposobnosti i vještina je u prilogu ove obavijesti.

PRILOG - PRIRUČNIK ZA ČIŠĆENJE