32. susreti vatrogasaca Vatrogasne Zajednice Zdravstva Hrvatske

Nakon svečanog otvaranja susreta, kojem su nazočili i predstavnik krovne organizacije vatrogasaca HVZ, drugi uzvanici među kojima i naš predstavnik, Prim. Marina Kovač dr. med. započeo je natjecateljski dio susreta od 5 disciplina u ženskoj i muškoj konkurenciji
Izuzetno smo zadovoljni ostvarenim rezultatima u obje konkurencije, osobito u disciplini "opremanje vatrogasca" gdje su naši predstavnici u muškoj i ženskoj konkurenciji (Goran Lukšić i Anđelina Kos) uvjerljivo osvojili prva mjesta. U sveukupnom poretku zauzeli smo treće mjesto.
Svečani dio susreta: proglašenje pobjednika, dodjela priznanja i odlikovanja, zajednički ručak i druženje, održan je u hotelu Holiday.
Zadovoljstvo su nam pohvale koje smo dobili (od svih članica zajednice) kao domaćini i organizatori prošlogodišnjih susreta.
Sve vrijeme susreta, s nama je bila i ravnateljica, Prim. Marina Kovač dr. med. Pružajući nam podršku, kao i do sada u svim odrađenim aktivnostima DVD-a bolnice

DVD NPB "Dr. Ivan Barbot" Popovača, jedan je od idejnih začetnika i osnivača ove zajednice te je sudjelovao na svim dosad održanim susretima, koji su se redovito održavali i u ratnim vremenima.
Kroz ove susrete stjecala su se nova saznanja, razmjenjivala iskustva, a sve u svrhu unapređenja protupožarne zaštite i sigurnosti kako bolesnika tako i djelatnika u zdravstvenim ustanovama.

Ostali sudionici susreta bili su DVD Psihijatrijska Bolnica Vrapče, DVD Psihijatrijska Bolnica Ugljan, DVD Psihijatrijska Bolnica ''Sveti Ivan'' Jankomir, DVD Specijalna bolnica Krapinske Toplice, DVD ''Zdravstvo'' Varaždin, DVD Opća bolnica Zabok, DVD Opća bolnica Ogulin, DVD ''Zdravstvo'' Karlovac, DVD Klinika za Infektivne bolesti Dr. Fran Mihaljević.