POZIV NA PSIHOLOŠKO TESTIRANJE I RAZGOVOR I PROVJERU ZNANJA, SPOSOBNOSTI I VJEŠTINA ZA PRIJAM U RADNI ODNOS NA NEODREĐENO VRIJEME ZA RADNO MJESTO PRVOSTUPNIK/CA FIZIOTERAPIJE

NEUROPSIHIJATRIJSKA BOLNICA
DR. IVAN BARBOT POPOVAČA
Popovača, 7. lipnja 2024.

POZIV

Psihološko testiranje za prijam u radni odnos na neodređeno vrijeme za radno mjesto prvostupnik/ca fizioterapije u NEUROPSIHIJATRIJSKOJ BOLNICI DR. IVAN BARBOT POPOVAČA, izvršit će se dana 12. lipnja 2024. godine (srijeda) u 8,10 sati u restoranu Bolnice za kandidate koji su ispunili formalne uvjete natječaja za prijem u radni odnos i koji su dostavili potpunu i pravovremenu prijavu, kako slijedi:

1. N.P
2. Đ.N.
3. J.H.
4. K.M.
5. I.N.
6. Z.LJ.
7. R.G.
8. M.P.
9. H.Š.
10. L.T.
11. N.J.
12. M.L.
13. D.F.

Razgovor i provjera znanja, sposobnosti i vještina s kandidatima koji ispunjavaju formalne uvjete natječaja za prijem u radni odnos na neodređeno vrijeme za radno mjesto prvostupnik/ca fizioterapije i koji su dostavili potpune i pravovremene prijave, te izvršili psihološko testiranje izvršit će se istog dana u 9,30 sati u restoranu Bolnice (soba za dežurce) nakon obavljenog psihološkog testiranja. Na razgovor i provjeru znanja, sposobnosti i vještina pozivaju se kandidati koji su obavili psihološko testiranje i to kako slijedi:

1. N.P
2. Đ.N.
3. J.H.
4. K.M.
5. I.N.
6. Z.LJ.
7. R.G.
8. M.P.
9. H.Š.
10. L.T.
11. N.J.
12. M.L.
13. D.F.


Kandidati moraju ponijeti sa sobom osobnu iskaznicu radi identifikacije.