POZIV NA PSIHOLOŠKO TESTIRANJE I RAZGOVOR I PROVJERU ZNANJA, SPOSOBNOSTI I VJEŠTINA ZA PRIJAM U RADNI ODNOS NA NEODREĐENO VRIJEME ZA RADNO MJESTO MEDICINSKA SESTRA/TEHNIČAR

NEUROPSIHIJATRIJSKA BOLNICA
DR. IVAN BARBOT POPOVAČA
Popovača, 7. lipnja 2024.

POZIV

Psihološko testiranje za prijam u radni odnos na neodređeno vrijeme za radno mjesto medicinska sestra/tehničar u NEUROPSIHIJATRIJSKOJ BOLNICI DR. IVAN BARBOT POPOVAČA, izvršit će se dana 13. lipnja 2024. godine (četvrtak) u 8,10 sati u restoranu Bolnice za kandidate koji su ispunili formalne uvjete natječaja za prijem u radni odnos i koji su dostavili potpunu i pravovremenu prijavu, kako slijedi:


1. SL.MI.
2. M.V.
3. H.R.
4. M.P.
5. A.P.
6. SLO.MIL.
7. M.M.

Razgovor i provjera znanja, sposobnosti i vještina s kandidatima koji ispunjavaju formalne uvjete natječaja za prijem u radni odnos na neodređeno vrijeme za radno mjesto medicinska sestra/tehničar i koji su dostavili potpune i pravovremene prijave, te izvršili psihološko testiranje izvršit će se 13. lipnja 2024. godine (četvrtak) u 9,30 sati u restoranu Bolnice (soba za dežurce) nakon obavljenog psihološkog testiranja. Na razgovor i provjeru znanja, sposobnosti i vještina pozivaju se kandidati koji su obavili psihološko testiranje i to kako slijedi:

1. SL.MI.
2. M.V.
3. H.R.
4. M.P.
5. A.P.
6. SLO.MIL.
7. M.M.

Kandidati moraju ponijeti sa sobom osobnu iskaznicu radi identifikacije.