POZIV NA PSIHOLOŠKO TESTIRANJE I RAZGOVOR I PROVJERU ZNANJA, SPOSOBNOSTI I VJEŠTINA ZA PRIJAM U RADNI ODNOS NA NEODREĐENO VRIJEME ZA RADNO MJESTO MAGISTAR/RA SOCIJALNE PEDAGOGIJE

NEUROPSIHIJATRIJSKA BOLNICA
DR. IVAN BARBOT POPOVAČA
Popovača, 14.03.2024.

POZIV

Psihološko testiranje za prijam u radni odnos na neodređeno vrijeme za radno mjesto magistar/ra socijalne pedagogije u NEUROPSIHIJATRIJSKOJ BOLNICI DR. IVAN BARBOT POPOVAČA, izvršit će se dana 19. ožujka 2024. godine (utorak) u 8,10 sati u Upravi bolnice (soba broj 16), za kandidate koji su ispunili formalne uvjete natječaja za prijem u radni odnos i koji su dostavili potpune i pravovremene prijave, kako slijedi:

1. M.K.
2. A.Z.
3. A.V.
4. K.P.

Razgovor i provjera znanja, sposobnosti i vještina s kandidatima koji ispunjavaju formalne uvjete natječaja za prijem u radni odnos na neodređeno vrijeme za radno mjesto magistar/ra socijalne pedagogije i koji su dostavili potpune i pravovremene prijave, te izvršili psihološko testiranje izvršit će se istog dana u 9,30 sati u Upravi bolnice nakon obavljenog psihološkog testiranja. Na razgovor i provjeru znanja, sposobnosti i vještina pozivaju se kandidati koji su obavili psihološko testiranje i to kako slijedi:

1. M.K.
2. A.Z.
3. A.V.
4. K.P

Kandidati moraju ponijeti sa sobom osobnu iskaznicu radi identifikacije.