POZIV NA PSIHOLOŠKO TESTIRANJE ZA PRIJAM U RADNI ODNOS NA ODREĐENO VRIJEME ZA RADNO MJESTO POMOĆNI RADNIK U ODSJEKU PREHRANE

NEUROPSIHIJATRIJSKA BOLNICA
DR. IVAN BARBOT POPOVAČA
Popovača, 4.12.2023.

POZIV

Psihološko testiranje za prijam u radni odnos na određeno vrijeme za radno mjesto pomoćni radnik u Odsjeku prehrane u NEUROPSIHIJATRIJSKOJ BOLNICI DR. IVAN BARBOT POPOVAČA, izvršit će se dana 06. prosinca 2023. godine (srijeda) u 8,00 sati u restoranu Bolnice, za kandidate koji su ispunili formalne uvjete natječaja za prijem u radni odnos i koji su dostavili potpune i pravovremene prijave, kako slijedi:

1. K.K.
2. B.K.
3. J.Z.

Razgovor i provjera znanja, sposobnosti i vještina s kandidatima koji ispunjavaju formalne uvjete natječaja za prijem u radni odnos na određeno vrijeme za radno mjesto pomoćni radnik u Odsjeku prehrane i koji su dostavili potpune i pravovremene prijave, te izvršili psihološko testiranje izvršit će se istog dana u 9,30 sati u restoranu Bolnice nakon obavljenog psihološkog testiranja. Na razgovor i provjeru znanja, sposobnosti i vještina pozivaju se i kandidati koji su obavili psihološko testiranje po natječaju za spremačice i po natječaju za pomoćnog radnika u praonici rublja i to kako slijedi:

1. L.S.
2. A.J.
3. G.Š.
4. J.D.
5. B.B.
6. M.T.
7. LJ.N.
8. R.G.
9. R.J.
10. K.J.
11. A.Ž.

Kandidati moraju ponijeti sa sobom osobnu iskaznicu radi identifikacije.