NAŠA MISIJA je izgraditi sustav u kojem će svaki naš pacijent, bolnički i izvan bolnički dobiti najbolju moguću zdravstvenu skrb na najbolji mogući način, a koju će mu pružiti zadovoljni zaposlenik na profesionalan i human način.

NAŠA VIZIJA je izvrsnost na području mentalnog zdravlja koji obuhvaća pacijenta, njegovu obitelj i cijelu društvenu zajednicu.

Kvaliteta zdravstvene zaštite temeljno je načelo rada svih zaposlenika i Uprave Neuropsihijatrijske bolnice dr. Ivan Barbot Popovača, stoga svi zajedno usmjeravaju svoja nastojanja u provođenju mjera za osiguranje i unaprijeđenie kvalitete zdravstvene zaštite sukladno Zakonu o kvaliteti zdravstvene zaštite i socijalne skrbi (NN 100/18).

Ravnateljica Neuropsihijatrijske bolnice dr. Ivan Barbot Popovača, podržava i osigurava izgradnju sustava osiguranja i poboljšanja kvalitete zdravstvene zaštite.

 

Politika kvalitete NEUROPSIHIJATRIJSKE BOLNICE DR. IVAN BARBOT POPOVAČA

Jedinica za osiguranje i unapređenje kvalitete zdravstvene zaštite

 

Djelatnici:

Ivana Bočkor, mag.rel.int.et dipl., viši stručni savjetnik Jedinice za osiguranje i unapređenje kvalitete zdravstvene zaštite
tel.: 044/ 569-276
e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ; Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. 


Mirela Rusan, mag.med.techn., koordinator za palijativnu skrb
tel.: 044/ 569-403
e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.