POSJET ŽUPANA SMŽ I OBILAZAK OBJEKATA NEUROPSIHIJATRIJSKE BOLNICE DR. IVAN BARBOT POPOVAČA OŠTEĆENIH U POTRESU NA KOJIMA SU RADOVI OBNOVE ZAVRŠENI I ONIH U TIJEKU

26.05.2022. POSJET ŽUPANA SMŽ I OBILAZAK OBJEKATA NEUROPSIHIJATRIJSKE BOLNICE DR. IVAN BARBOT POPOVAČA OŠTEĆENIH U POTRESU NA KOJIMA SU RADOVI OBNOVE ZAVRŠENI I ONIH U TIJEKU

Župan Sisačko - moslavačke županije g. Ivan Celjak u pratnji gđe. Sanje Mioković, pročelnice UO za poslove župana obišao je zgrade bolnice oštećene u potresu, za koje je obnova završena ili je u tijeku.

Obilasku su prisustvovali: prim. Marina Kovač, ravnateljica bolnice, g. Josip Mišković, gradonačelnik Popovače, g. Danijel Sučija, predsjednik Upravnog vijeća bolnice, g. Darjan Vlahov, pročelnik UO za gospodarstvo, investicije, razvojni projekti i fondovi EU, gđa. Maja Banovac Barić, pročelnica UO za zdravstvo, socijalnu skrb i hrvatske branitelje, gđa. Monica Galović Rolich, direktorica. nadzorne tvrtke Rolich-Rolich, g. Mario Šarec, direktor tvrtke G.O. Šarec i g. Ivan Podgorski, direktor IP Enginering d.o.o.

Obišli su Upravnu zgradu na kojoj je obnova završena te zgrade Odjela za alkoholizam i druge ovisnosti (II a) i Odjela za biologijsku psihijatriju (V) na kojima je obnova u tijeku.

Župan Celjak je izrazio svoje zadovoljstvo kvalitetom završenih radova te dobrom vremenskom dinamikom radova koji su u tijeku.