MALI SVJETIONIK 2021

MALI SVJETIONIK 2021

Projekt „Mali svjetionik“ od 2018. godine dodjeljuje nagradu za Naj radnika.
Nagrada se dodjeljuje „običnim radnicima“ koji na temelju svog truda i zalaganja doprinose svojoj radnoj okolini te promiču vrijednosti poštenja i rada.

Ponosni smo na našeg djelatnika Dominika Sakača koji je nominiran za Naj Radnika 2021.

Glasati za Dominika možete putem linka:

https://www.malisvjetionik.hr/glasaj/

Dominik je među mlađem dijelu našeg kolektiva. Izuzetno je vedra i pozitivna osoba.

U slučaju da primijeti kako jedan od nas ima loš dan, preuzima inicijativu i stvarno ulaže trud da nas razvedri. Susretljiv je prema svima. Odlično se slaže s nadređenima kao i s podređenima. Brzo se uklopio u naš kolektiv. Dominik nikad nije problem da uskoči i zamjeni se za smjenu, ako može pomoći. Stvarno je dobar dečko i drago mi je što radim s njim.


Dominik nikad ne kasni uvijek je točan. Svoje radne zadatke obavlja krajnje profesionalno. U samom radu s pacijentima mogu reći da ulaže velik trud i strpljenje. Uvijek napravi sve što je u njegovoj moći kako bi se oni osjećali bolje i dobili sve što trebaju nekad i više od toga. Stvarno je strpljiv prilikom objašnjavanja novih pristupa i tehnologija nama starijim kolegama, te to radi sa žarom i zadovoljstvom u očima. Isto tako iz osobnog iskustva mogu reći da je Dominik tip osobe koja prizna krivicu i preuzima odgovornost za svoje posljedice, te čini sve u kako bi iste ispravio.


Svojim osobnim primjerom pokazuje da uz obveze koje ima, nikako mu nije problem izbalansirati svoje obveze i zaduženja. Naime naš Dominik je sad student 3. godine preddiplomskog studija sestrinstva. Jako je predan stručnom usavršavanju i napredovanju u struci. Dominik je na veći dio svojih predavanja i ispita išao iz noćne. Koliko god obveza imao, uvijek zadržava tu jednu profesionalnost i svoje radne zadatke obavlja na najvišem mogućem nivou. Ova godina je bila izuzetno izazovna za sve nas, ali samo najpozitivniji među nama nisu poklekli tom tužnom okruženju,a Dominik je jedna od tih pozitivnih osoba.


Dominik ima 22 godine, s nama na odjelu je nešto više od dvije i pol godine u tom periodu stvarno se dokazao te zaslužio povjerenje kolektiva. Živi sam s bakom koja je bolesna i on vodi brigu o njoj. Teško je s nekim provest po 12 sati dnevno nekoliko puta mjesečno, a ne biti dobar s njime. Mi dijelimo svi međusobno naše dileme i probleme. Ali uvijek imate tu jednu osobu koja se ističe među ostalima. U našem malom kolektivu to je Dominik. Danas je vrlo rijetko pronaći mladu osobu koja je toliko susretljiva, ljubazna, puna strpljenja i nesebična. Pred njim je dug put do svih njegovih ciljeva, ali ja se nadam i iskreno mu to želim da ih sve ostvari.

Organizatori projekta

Mazars Udruga Partner Tim Kabel Zaklada Rhema