Neuropsihijatrijska bolnica „Dr. Ivan Barbot“ Popovača“ potpisnik je sporazuma o suradnji i partner stručnog simpozija „Izgradimo kuću branitelja zajedno“


Eminentni stručnjaci dotakli su se današnje problematike sa kojom se suočavaju hrvatski branitelji liječeni od PTSP-a. Prim. Marina Kovač u svojoj uvodnoj prezentaciji govorila je o PTSP-u i novotvorinama. Doc.dr. Marijan Braš osvrnula se na temu obitelji branitelja. O trenutnom stanju braniteljske populacije progovorio je novinar Vlado Čutura. Vlč. Mladen Vidak dopunio je ovaj simpozij temom o duhovnosti.
Predstavnik Udruge hrvatskih branitelja liječenih od posttraumatskog stresnog poremećaja – Glina Ivica Knežević iznio je program i rad udruge. Prof. dr.sc. Veljko Đorđevć u svom završnim govorom osvrnuo se na zajednički moto" kuća branitelja-dom svih nas".
Na kraju simpozija svečano je potpisan sporazum o suradnji između Zagrebačkog instituta za kulturu zdravlja prof.dr.sc. Veljka Đorđevića, ravnateljice Neuropsihijatrijske bolnice „Dr. Ivan Barbot" Popovača prim. Marine Kovač i predsjednika Udruge hrvatskih branitelja liječenih od posttraumatskog stresnog poremećaja – Glina Ivice Kneževića.

IMG 4923 IMG 4949

IMG 4992 IMG 5020